Havenstraat 47

1311 HK Almere

036 - 611 204

Werkplaats 036 - 611 205

Ma - vr: 9:00 - 17:30

Werkplaats van 8:00 - 16:30

Een occasion kopen of toch liever een hele nieuwe auto rijden?

Wanneer je toe bent aan een andere auto dan heb je de keus uit een hele nieuwe auto of een occasion. Afhankelijk van het budget wat je hiervoor hebt liggen maak je jouw beslissing. Toch is het mogelijk om een gloednieuwe auto te rijden zonder dat je hiervoor de aanschafprijs hoeft te betalen. Dit kun je bewerkstelligen door een auto te leasen. De leasemaatschappij koopt de auto voor jou en jij huurt deze als het ware van de leasemaatschappij voor een vast bedrag per maand. Meestal duurt zo’n leasecontract tussen de 3 en 5 jaar. Wanneer het leasecontract is beëindigd en je de leaseauto weer hebt ingeleverd ben je vrij om een andere auto te kopen of te leasen.

Nog goedkoper in een nieuwe auto rijden?

Wanneer je kiest voor zo’n leaseconstructie en een nieuwe auto gaat rijden, dan betaal je dus eigenlijk alleen een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij en je benzine of diesel. Alle andere kosten, buiten de verkeersboetes en parkeerkosten om, worden betaald door de leasemaatschappij. Wil je nog goedkoper gaan rijden in een nieuwe auto? Kies dan voor een elektrische lease auto! Je hoeft dan ook geen dure brandstof meer te kopen, je betaald enkel het opladen van de auto. Wanneer je wilt weten of zo’n elektrische lease auto iets voor jou is, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de website www.elektrischeautolease.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste elektrische leaseauto te kiezen. Je vind er namelijk alle elektrische auto’s die je in Nederland kunt leasen. Je kunt deze verschillende auto’s eenvoudig vergelijken op allerlei punten.

Goed voor het milieu en je portemonnee

We zijn het er allemaal over eens dat elektrisch rijden een stuk beter is voor het milieu. Maar niet iedereen weet dat elektrisch rijden ook werkelijk een heel stuk goedkoper is dan het rijden in een auto op fossiele brandstof, ook als je deze door middel van een leasecontract rijdt. Je hoeft voor een elektrische auto namelijk geen wegenbelasting te betalen en ook de onderhoudskosten zijn een stuk goedkoper dan bij een auto op diesel of benzine. Dit komt omdat een elektromotor minder draaiende en bewegende delen heeft die kunnen slijten.

Wat is de beste elektrische lease auto voor jou?

Voor iedereen is de ideale elektrische auto anders. De één vindt het praktisch om een grote wagen te rijden met een hoge actieradius omdat hij of zij er veel de snelweg op moet en urenlang achter elkaar in de auto zit. De ander rijdt liever een kleine stadsauto die wendbaar tussen het drukke verkeer doorschiet en te parkeren is in ieder klein parkeervak in de drukke stad. Door jouw eigen wensen op te schrijven en deze in te vullen in de vergelijker op de website www.elektrischeautolease.nl, ontdek je eenvoudig welke modellen er bij jouw wensen passen.

Facebook
Twitter
Pinterest