Havenstraat 47

1311 HK Almere

036 - 611 204

Werkplaats 036 - 611 205

Ma - vr: 9:00 - 17:30

Werkplaats van 8:00 - 16:30

Een elektrische occasion kopen of toch liever een elektrische lease auto?

Staat u op het punt om een andere auto te kopen? Dan heeft u keus uit een nieuwe auto, een occasion of een lease auto. Voor veel mensen is het kopen van een nieuw auto geen optie. Niet alleen omdat het kopen van een gloednieuwe auto een behoorlijke uitgaven is, maar ook omdat dit qua milieutechnische redenen niet de duurzaamste oplossing is. Wilt u goed zijn voor het milieu en uw portemonnee? Dan kunt u kiezen voor een elektrische occasion of elektrischeautolease.nl.

Waarom kiezen voor een elektrische auto?

Een elektrische auto is in de aanschaf duurder dan een auto op benzine of diesel. Echter zodra u ermee gaat rijden, dan is het in verhouding juiste vele malen goedkoper! Er zitten namelijk vele financiële voordelen aan een elektrische auto. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen wegenbelasting te betalen. Maar ook het opladen van zo’n auto is vergeleken met een tankbeurt een heel stuk goedkoper. Daarnaast heeft een elektrische auto minder bewegende onderdelen in de motor. Hierdoor slijten deze ook een stuk minder snel. Dat betekend dat een auto op fossiele brandstof vaker onderhoud nodig heeft. Als u bij een elektrische auto een kleine of grote beurt laat uitvoeren zal u ook merken dat u daarom een stuk minder betaald.

Is een elektrische auto leasen niet alleen voor bedrijven en ondernemers?

U kunt bij het aanschaffen van een andere auto ook kiezen voor elektrischeautolease.nl U hoeft hiervoor niet persé een bedrijf te hebben of ondernemer te zijn. U kunt namelijk ook kiezen voor private lease. Dankzij deze opties is het eigenlijk voor iedereen die een vast inkomen heeft, mogelijk om een auto te leasen. Het leasen van een auto is helemaal geen verkeerde keus, leasen heeft namelijk vele voordelen. Zo weet u bijvoorbeeld precies waar u financieel aan toe bent. Elke maand betaalt u een vast vooraf vastgesteld bedrag. U hoeft naast deze kosten enkel en alleen nog het tanken of opladen van de auto te betalen. Daarbij komen ook de parkeerkosten en eventuele verkeersboetes voor uw eigen rekening. Alle andere kosten worden betaald door de leasemaatschappij.

Het voordeel van elektrischeautolease.nl

Als u het leasen van een auto combineert met de keus voor een elektrische auto, dan profiteert u dus dubbel van de voordelen! U rijdt goedkoop in een gloednieuwe auto. U hoeft namelijk bij het leasen van een elektrische auto geen aanschafkosten te betalen. Daarbij heeft u als ondernemer ook nog eens het grote voordeel dat de bijtelling van een elektrische auto vele malen lager ligt dan die voor een auto op fossiele brandstof. U rijdt de gekozen elektrische auto overigens een x aantal jaren, daarna ruilt u de auto weer in bij elektrischeautolease.nl en heeft u de mogelijkheid om weer een nieuw leasecontract af te sluiten. Het voordeel van deze constructie is dat u altijd in een elektrische auto rijdt die voorzien is van alle nieuwe technische snufjes van dat moment.

Facebook
Twitter
Pinterest